«Ο ΧΟΤΖΑΣ ΑΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΤΟΥ ΨΟΦΗΣΕ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ»

Οι συνάδελφοι αφού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους υπερκαλύπτοντας τους στόχους του 2005, τώρα η Διοίκηση, βάζει καινούργιους έως και 50% αυξημένους.

Η ΔΑΚΕ έχει θέσει θέμα μεθοδολογίας στοχοθεσίας από εποχής ΚΑΡΑΤΖΑ – ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ, αλλά απάντηση δεν πήρε ούτε από τη Διοίκηση ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ.

Οι στόχοι έμπαιναν και μπαίνουν, χωρίς καμία μέθοδο στοχοθεσίας, με απαίτηση να επιτευχθούν από το μειωμένο προσωπικό και με τον ΣΥΕΤΕ απλό θεατή.

Όπως θεατής ήταν, την ημέρα που υπεγράφη η «καταπληκτική» σύμβαση του 2006, όταν ο Διοικητής έδινε συνέντευξη με σαφείς προσανατολισμούς ΑΛΛΑΓΗΣ του ωραρίου και εκφράζοντας προσωπικές απόψεις για «θετικές προθέσεις» του προσωπικού όσον αφορά συγκεκριμένες λύσεις για το ασφαλιστικό.

Ελπίζουμε ότι και στο θέμα του bonus, δεν θα έχουμε πάλι απλούς θεατές που θα χειροκροτούν και θα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ για αύξηση του bonus από 600 σε 800 ή 900 ευρώ, κλείνοντας τα μάτια, όταν σε κάποιους θα αυξηθεί κατά αρκετές δεκάδες χιλιάδες.

Η ΔΑΚΕ, πιστεύει ότι μόνο με άλλους τρόπους διανομής

και άμεσης καταβολής του bonus, μπορεί αυξημένοι

στόχοι να επιτυγχάνονται.

Προτείνουμε να δοθούν στη δημοσιότητα, ΑΡΙΘΜΟΙ, πόσοι αμειβόμενοι από την ΕΤΕ θα λάβουν bonus μέχρι 10.000 ευρώ, πόσοι από εκεί και πάνω και πόσα χρήματα θα καταβληθούν στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς.

Για να μπορεί ο εργαζόμενος:

«ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΑΙ»

Η ΔΑΚΕ πιστεύει ότι η ΕΤΕ πρέπει να υπάρχει στην ΕΛΛΑΔΑ, για πολλά ακόμα χρόνια και ΟΧΙ για όσα προβλέπει το εκάστοτε BUSINESS PLAN.

Για τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ η ΕΤΕ είναι η ίδια τους η ζωή,
για κάποιους άλλους δυο γραμμές από το βιογραφικό τους.

Αθήνα, 09/01/2006
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΑΚΕ – ΕΤΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...