ΑΡΝΗΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ


Η άρνηση διαλόγου σε καμία περίπτωση δεν παράγει λύσεις. Αντίθετα δημιουργεί προβλήματα στο σύνολο του προσωπικού η εμπλοκή άλλων θεμάτων άσχετων με το ίδιο το ζήτημα του ασφαλιστικού.

Η διακοπή ενός διαλόγου, προϋποθέτει ότι υπήρχε διάλογος. Υπήρξε διάλογος για λύση του Ασφαλιστικού της Εθνικής ΠΕΡΑΝ του Νόμου και δεν το γνώριζαν οι εργαζόμενοι;

Η ΔΑΚΕ πιστεύει ότι ακόμη και σε συνθήκες δύσκολες, ο διάλογος είναι προτιμότερος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, από την άρνηση και τις εντάσεις που δημιουργεί μια τέτοια απόφαση.

Ο διάλογος είναι συστατικό της Δημοκρατίας, Συνταγματικό δικαίωμα και υποχρέωση, είναι δείγμα πολιτισμού και γενναιότητας, είναι το κατ΄ εξοχήν εργαλείο της αποτελεσματικότητας.

Ο διάλογος είναι απαίτηση όλων των εργαζομένων, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία αισθάνονται και είναι αδικημένοι, ηθικά και υλικά. Αντιλαμβάνονται ότι δεν αναγνωρίζεται η προσπάθειά τους όλα αυτά τα χρόνια, ώστε η Τράπεζα να φτάσει στη θέση που βρίσκεται σήμερα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ΔΑΚΕ καλεί τη Διοίκηση σε έναν ειλικρινή αλλά και ουσιαστικό διάλογο, χωρίς προαπαιτούμενα και προσχηματικές εμπλοκές.

 Αθήνα, 04/04/2007
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ – ΕΤΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...