ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Την ώρα που το Δ. Σ. της Τράπεζας μοίραζε απλόχερα εκατομμύρια με τη μορφή stock options στο παλαιό και νέο κατεστημένο, οι εκπρόσωποί της, μετά από 10μηνη κωλυσιεργία, πρότειναν στα πλαίσια της Επιχειρησιακής Σύμβασης, «φιλοδωρήματα» στους εργαζόμενους ως ανταμοιβή της καθημερινής τους προσπάθειας η οποία έχει απογειώσει τα κέρδη της Τράπεζας.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να απαιτήσουν ως αντάλλαγμα, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων μέσω της τροποποίησης ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Η ΔΑΚΕ με τη σθεναρή της στάση ξεκαθάρισε προς ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις ότι δεν είναι διατεθειμένη να υποκύψει σε ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙΣ και ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ απ’ όπου και αν αυτές προέρχονται.

Καταγγέλλουμε την υπαναχώρηση της Διοίκησης στην συμφωνία για την ενσωμάτωση του επιδόματος ευθύνης ή του μεγαλύτερου υπάρχοντος επιδόματος,   στο επίδομα βαθμού.

Η ΔΑΚΕ αταλάντευτη στις αρχές της, θα αντισταθεί με όλες της τις δυνάμεις στον επιδιωκόμενο διαχωρισμό του προσωπικού σε «αμειβόμενους» και «εργαζόμενους» τιμώντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων.

Αθήνα, Νοέμβριος 2007
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ – ΕΤΕ

Κοινοποιήστε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...