ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι γνωστοί-άγνωστοι δορυφόροι της ΔΑΣ συνεχίζουν το «θεάρεστο» έργο τους, σπέρνοντας το φόβο, την αμφιβολία και τον αποπροσανατολισμό στους εργαζόμενους, ελπίζοντας σε λίγα επιπλέον ψηφαλάκια στις επερχόμενες εκλογές του ΣΥΕΤΕ.

Κατασκευάζουν σενάρια-σκηνές και βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα προκειμένου να στήσουν ένα σκηνικό χάους και αμφιβολίας. Καρφί δεν τους καίγεται αν στην προσπάθειά τους αυτή αποδυναμώνουν την ενότητα των εργαζομένων την κρίσιμη αυτή στιγμή που δεχόμαστε συντονισμένες επιθέσεις από το μέτωπο των εργοδοτών.

Στη βιασύνη τους όμως να σπιλώσουν και να συκοφαντήσουν, τους διέφυγε, δυστυχώς γι αυτούς, η αλήθεια. Γράφουν επί λέξει στην ανακοίνωσή τους: «…σαν να μην υπάρχουν πρακτικά συνεδρίασης που έχουν υπογράψει ήδη τα 5 μέλη του Δ.Σ….».

Αυτό ακριβώς είπαμε και εμείς στο από 9/3/12 δελτίο τύπου. Δεν συμφωνήσαμε-δεν υπογράψαμε! Η μία από τις υπογραφές που λείπουν είναι του αιρετού εκπροσώπου μας στο 7μελές Δ.Σ. του Ταμείου Αυτασφάλειας.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, ζητάμε συγγνώμη που αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε για ένα θέμα το οποίο έχει ήδη διευκρινιστεί. Δεν μπορούμε όμως να σιωπούμε για τόσο κρίσιμα θέματα και μάλιστα όταν αυτά συνοδεύονται από ανακρίβειες.

ΑΘΗΝΑ 14/03/2012

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...