ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ, Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Εδώ κι ένα μήνα σας είχαμε προειδοποιήσει ότι εν όψει εκλογών θα ακούσετε πολλά και διάφορα για το ΤΥΠΕΤ. Αυτό και έγινε. Υπάρχουν παρατάξεις που σας μιλάνε για οράματα, για αποτελέσματα, για…πράσινα άλογα.

Όλα όσα γράφουν στα πεπραγμένα τους οι της  ΔΗΣΥΕ (υγεία-φροντίδα-πρόοδος) έχουν ονοματεπώνυμο. Μόνο που…. δεν είναι το δικό τους!!!

Από το 2011 μέχρι σήμερα ούτε μία γραπτή πρόταση, μόνιμες αντιδράσεις στις προτάσεις των άλλων και μόνο όταν έφθανε ο κόμπος στο χτένι τρέχαμε και δεν φτάναμε όλοι μαζί. Ακόμη όμως και στις πιο δύσκολες στιγμές είχαν ένα γνώμονα. Να βολέψουν τους ανθρώπους τους σε θέσεις ευθύνης στο ΤΥΠΕΤ, όχι για το καλό του Ταμείου φυσικά αλλά, για να εφαρμόσουν στην πράξη αυτό που αισθάνονται. «ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ.» Είναι άραγε τυχαίο ότι εξαφάνισαν από το ψηφοδέλτιο και τις περιοδείες τους τον Πρόεδρο και το Γ.Γραμματέα του ΤΥΠΕΤ ;

Από την άλλη μία «νεοεμφανιζόμενη» παράταξη σας έχει «ταράξει» στην…. επιστημοσύνη. Μόνο που τρία χρόνια τώρα, παρά την επίσημη ενημέρωση που είχαν από την παράταξή μας, δεν μας έκαναν ούτε μία προσθήκη ούτε μία παρατήρηση στις μελέτες που τους παραδώσαμε…..

Αντιθέτως εισπράτταμε ΜΟΝΟ ΕΥΣΗΜΑ.

Αφήνουμε δε στην κρίση σας το γεγονός ότι μαζί με τις ανακοινώσεις τους μοιράζουν και αιτήσεις εγγραφής στο σύλλογό τους αλλά, και ακόμα χειρότερα, διαφημίζουν ιδιωτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα!!! Δηλαδή θέλουν να μας «σώσουν» με ασφαλιστήρια συμβόλαια εκτός ΤΥΠΕΤ; Ή μήπως συμμετέχουν στις εκλογές μόνο και μόνο για να προσελκύσουν νέα μέλη στο Σύλλογό τους αδιαφορώντας στην πραγματικότητα για το μέλλον του Ταμείου;

Για εμάς πάντως οι εκλογές αυτές είχαν μία ευχάριστη έκπληξη. Άρχισαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όλοι να μιλούν για τα έσοδα. Μπορεί να χρειάστηκαν τρία χρόνια να το καταλάβουν, μπορεί να χρειάστηκαν ομηρικοί καυγάδες στα Συμβούλια, μπορεί να ΜΗΝ ψήφισαν τις κοστολογημένες στην πράξη και όχι στα λόγια μελέτες μας που ενσωμάτωναν τις συνέπειες των ασφαλιστικών νόμων, για τα έσοδα πάντως….μιλάνε.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Εμείς δεν ζητάμε την ψήφο σας ούτε για να παίξουμε προσωπικά παιχνιδάκια, ούτε επειδή «αποδεχθήκαμε με το ζόρι» την υποψηφιότητά μας. Ζητάμε την ψήφο σας για να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στην κατεύθυνση της βιωσιμότητας του Ταμείου.

Ούτε υποσχόμαστε λαγούς με πετραχήλια, ούτε τάζουμε θέσεις, ούτε ανακαλύπτουμε τον τροχό!

Εδώ και χρόνια υποσχόμαστε ΜΟΝΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Αυτό πράξαμε, αυτό υποσχόμαστε και για την επόμενη θητεία. Όπως μέχρι σήμερα σας ενημερώναμε για την πραγματική κατάσταση του Ταμείου να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε και να κριθούμε από την δουλειά μας.

Συνάδελφοι,

Ως παράταξη δείξαμε με τις πράξεις μας εάν πιστεύουμε ή όχι στα «χρώματα» στην υγεία!!!

Δείξαμε στην πράξη και όχι στα λόγια την ανωτερότητά μας…..

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

Για να συνεχίσουμε πιο δυνατά για ένα βιώσιμο υπαρκτό αύριο, ένα αύριο χωρίς παρωπίδες.

Για να μην ψάχνουμε «νέα» έσοδα όταν δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα σημερινά.

Για να μην βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να περιμένουμε στις ουρές του ΕΟΠΥΥ.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΕΤ

Κοινοποιήστε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...