ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Πιστοί στην εντολή σας αμέσως μετά την ανακήρυξη των τελικών αποτελεσμάτων, και όπως είχαμε ήδη δεσμευτεί από την από 26 Μαΐου ανακοίνωσή μας αναζητήσαμε συγκλίσεις για το μέλλον του Ταμείου. Στο πλαίσιο αυτό προτείναμε προεδρείο συνέχειας και δουλειάς με όσες παρατάξεις επιθυμούσαν να συμβάλλουν στη βιωσιμότητα του Ταμείου.

Η πρότασή μας αυτή αρχικά έγινε αποδεκτή από όλες τις παρατάξεις εκτός από την ΔΗΣΥΕ. Αυτό οδήγησε σε αδιέξοδο τις διεξαχθείσες ψηφοφορίες αφού υπήρξε ισοψηφία στη θέση του Γ. Γραμματέα. Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες επί της ψηφοφορίας αυτή τη στιγμή, καθώς υπάρχουν θεσμικά ζητήματα. Θα μπούμε όμως στην ουσία που είναι ότι οι ψηφοφορίες αναβλήθηκαν. Και στην επανάληψή τους, πέντε ημέρες μετά, η ΔΗΣΥΕ αγνόησε την πρότασή μας και προτίμησενα συνεργαστεί ΜΟΝΟ με ένα κομμάτι του ΣΕΠΕΤΕ (θυμίζουμε ότι ήταν η τέταρτη δύναμη βάσει εκλογικού αποτελέσματος) και πάντως όχι με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου τους, ο οποίος απουσίαζε, αλλά με τον ήδη εκλεγμένο με τη ΔΑΣ στο Ταμείο Αυτασφάλειας που δεν είναι καν μέλος του συλλόγου των πτυχιούχων.

Για όλα αυτά συνάδελφοι έχουμε υποχρέωση να σας ενημερώσουμε όχι μόνο για να σας γνωστοποιήσουμε τη θέση μας, αλλά και για να γνωρίζετε ποιοί έχουν εφεξής τη θεσμική ευθύνη για τη λειτουργία του ΤΥΠΕΤ.

Ως παράταξη θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να διατηρήσουμε ζωντανό το ΤΥΠΕΤ, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, και θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε λέγοντας ΠΑΝΤΑ την αλήθεια και διατηρώντας τη συνέπεια λόγων και έργων, πράγμα για το οποίο μας επιβραβεύσατε αναδεικνύοντας μας ξεκάθαρα δεύτερη εκλογική δύναμη με μικρή διαφορά από την πρώτη.

Σε καμία περίπτωση δεν θα απεμπολήσουμε αυτόν τον θεσμικό μας ρόλο ούτε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για τα καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων ούτε θα αναστείλουμε την προσπάθεια για την βιωσιμότητα του Ταμείου.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΕΤ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...