ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΠΕΤΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Μετά την χθεσινή συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του ΛΕΠΕΤΕ,  οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα πραγματικά γεγονότα, καθώς οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές και γεμάτες ευθύνη, για το αύριο όλων μας, εν ενεργεία και συνταξιούχων.

Δυστυχώς ο πρόεδρος του ΣΥΕΤΕ σδ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, χωρίς απόφαση του Δ.Σ. και ενώ ήταν παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου είναι εκλεγμένος, εξουσιοδότησε τηλεφωνικά την πρόεδρο του ΤΥΠΕΤ σδ Βάσω Βογιατζοπούλου (ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΣΥΕ) να ψηφίσει ΥΠΕΡ της καταβολής ΜΟΝΟ των εισφορών εργαζομένων και εργοδότη !!!!!!!!!! για τον μήνα Δεκέμβριο. Προφανέστατα αυτή η ψήφος είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ  και ως τέτοια έχει καταγραφεί.

Υπενθυμίζουμε πως την Παρασκευή 24.11.17 στα γραφεία του ΣΥΕΤΕ, ΟΛΟΙ οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίσαμε να πορευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, χωρίς προσωπικές και μονοπαραταξιακές λογικές, που δυναμιτίζουν τις εισφορές των εν ενεργεία και συνταξιούχων, αλλά κυρίως την ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος.

Όσον αφορά την αυριανή συνάντηση με τη Διοίκηση της ΕΤΕ, εμείς ως «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» θα ακούσουμε και ακολούθως θα επεξεργαστούμε την θέση της στο Δ.Σ. του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

                                                                                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...