ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟ ΤΥΠΕΤ

Φίλες, Φίλοι

Την Τρίτη 16/4 διενεργήθηκε η τακτική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΤΥΠΕΤ. Σε μια μαζική διαδικασία με μεγάλη προσέλευση εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός καθώς και ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους και η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής , δείγμα της αποδοχής των πεπραγμένων της Διοίκησης του ΤΥΠΕΤ απο τους συναδέλφους.

Κυρίαρχο θέμα ήταν η επαναφορά του Ταμείου σε μία τροχιά σταθερότητας και προοπτικής με σταθερά βελτιούμενο αποτέλεσμα στις ταμειακές ροές και τα αποτελέσματα χρήσης. Ταυτόχρονα η ψηφιακή αναβάθμιση του Ταμείου (ηλεκτρονικά ρεντεβού, ηλεκτρονική συνταγογράφιση φαρμάκτων και σύντομα των παρακλινικών εξετάσεων κλπ) προωθείται με σταθερά βήματα και δεδομένα υπέρ του οφέλους των ασφαλισμένων.

βελτίωση του δικύου συνεργασιών με γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα γιατρών στην περιφέρεια καθώς και η ίδρυση περιφερειακών δομών, αρχής γενομένης από το Ηράκλειο Κρήτης και μελλοντικά σε Ιωάννινα και Λάρισα (έχουν ήδη ξεκινήσει οι μελέτες σκοπιμότητας) ήταν επίσης καθοριστικής σημασίας αποφάσεις από την Διοίκηση του Ταμείου σ’ αυτή τη θημεία.

Η Παράταξή μας είχε καθοριστική συμβολή σε όλη αυτή τη διαδικασία και αυτό αναγνωρίστηκε απο τους συναδέλφους. Η επιβράβευσης του έργου μας, μας δίνει περισσότερη δύναμη για τη συνέχιση της προσπάθειας για ένα ακόμα καλύτερο ΤΥΠΕΤ.

Οι εκλογές της 20ης – 24ης Μαΐου και οι επιλογές των συναδέλφων θα καθορίσουν την συνέχιση αυτής της προσπάθειας.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΕΤ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...